iObčan - digitální účtenky neblednou

Předmět: iObčan - digitální účtenky neblednou

Vážení přátelé,

dovedete si představit budoucnost, ve které existují papírové účtenky?

Zapomeňte na krabice plné blednoucích účtenek, které nikdy nemůžete najít, když je nejvíce potřebujete. 

Ta budoucnost se děje právě teď a jmenuje se iObčan [www.iObcan.cz] - vaše osobní úložiště  digitálních účtenek.

Dovolujeme si vás oslovit, abyste se stali prvními uživateli, kteří si mohou budoucnost vyzkoušet právě teď. Pro prvních 100 registrovaných uživatelů, kteří chtějí jít po této cestě s námi, nabízíme 3 roky používání prémiové verze zdarma. Začněte si ukládat své účtenky u nás a budeme rádi, když nám dáte vědět své zkušenosti. Tato exkluzivní nabídka vám umožní využít všech výhod iObčana a být součástí naší cesty k inovaci a modernizaci správy osobních výdajů. Nečekejte však, že vše bude hned fungovat tak, jak máme naplánováno.

Stojíme na prahu dalšího rozvoje iObčana a hledáme partnery, kteří se s námi chtějí podílet na této cestě inovací a růstu, která navždy změní svět účtenek. Váš aktivní přístup coby prvních uživatelů je pro nás neocenitelný a věříme, že společně můžeme definovat budoucnost digitálních financí. 

Jak na to? Po založení účtu na adrese “http://www.iobcan.cz” získáte unikátní a anonymní účtenkovou emailovou adresu “[cislo]@iobcan.cz”. Na tuto adresu si jednoduše zašlete či přepošlete email s fotografií nebo pdf účtenky a my vám ji plně zdigitalizujeme. Vaše účtenky tak budete mít v úložišti iObčan uložené digitalizovaně pro další zpracování, které také připravujeme, například hlídání záruky zboží.

Může se stát, že se digitalizace některé účtenky zatím nepovede, ale umělá inteligence, kterou používáme, se učí rychle. A právě vy nám můžete pomoci. Naším hlavním cílem je integrovat standard digitálních účtenek iUctenka.cz.

* Zde je základní návod a podrobné informace o projektu: http://www.iobcan.cz/faq

* Zde je seznam obchodníků, kteří generují účtenky v podobě, kterou umíme zpracovat, dejte nám vědět, o jaké obchodníky můžeme seznam rozšířit: https://www.iobcan.cz/supported-merchants

* Zde naleznete základní informace o nás: https://www.iobcan.cz/aboutus 

V úctě a s přátelským pozdravem,
Pepe Rafaj a tým iObčana
© 2023, iCitizen Corporation s.r.o., http://www.iccorp.cz

PS: v příloze ukázka digitální účtenky - stvrzenky o výběru z bankomatu, PDF zaslane na email: "[cislo]@iobcan.cz":






Komentáře

  1. To je pravda, na druhou stranu neblednou ani kvalitní pokladní kotoučky. A jako prodejce vím, že je to taky hodně o tom, jak to lidi skladují. Pokud to nechají někde v peněžence nebo já nevím kde, tak je jasné, že jim to za měsíc vybledne. Ale prostě klasické papírové kotoučky taky nevyblednou.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem pro, aby se všechno digitalizovalo. V dnešní době s počítačem a mobilem umí i důchodci, tak by to neměl být pro nikoho problém. Já platím všechno kartou a mám aplikace do všech obchodů, kam chodím, tak mám účtenky tam. Spíš ale než o účtenky se zajímám o investice do P2P , které mi zajišťují pravidelný měsíční příjem :-) .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Serial Provedu!

EEGG.gallery manifest verze 1.0

Corrent jako koncept "drone money"